Passar droppformade bröstimplantat en basketspelare?

Passar droppformade bröstimplantat en basketspelare?

Att vilja ha större bröst är väldigt vanligt och idag finns det olika implantat att välja mellan för den som funderar på att skaffa en större byst. Men om du är aktiv och spelar mycket basket om dagarna, passar i så fall droppformade implantat dig? Läs mer här nedan för att få svar.

Olika implantat för olika livsstilar

Du vet säkert om att det finns olika implantat att välja mellan och det är en fördel för dig som vill ha större bröst. Olika implantat är nämligen utformade för att passa olika livsstilar och även tillgodose de olika preferenser som finns. Det finns droppformade implantat för ett naturligare resultat för den som vill ha det. Det finns de klassiska runda implantaten eller implantat som är ergonomiskt utformade. Men frågan är vilket implantat som passar bäst för dig som tränar basket och/eller sportar mycket? Även om de droppformade implantaten kanske tilltalar dig mest tack vare sin naturliga form, är det inte säkert att det är de som passar dig bäst. Istället skulle ett par ergonomiska implantat vara de som skulle kunna passa bäst då de beter sig mer som naturliga bröst. För den som tränar och sportar mycket är det viktigt att kunna utföra sporten på ett tillfredsställande sätt och då är det viktigt att brösten inte är i vägen. Men ett par droppformade implantat kan passa så länge du inte väljer för stora implantat.

Alternativ till bröstoperation

Det finns alternativ för dig som är osäker på om du vill göra en bröstoperation eller ej. Du kan exempelvis prova så kallade bröstpiller som säljs lite överallt, främst på nätet. De fungerar så att ett östrogenliknande ämne i tabletterna får brösten att växa. Östrogenet är inte ett kemiskt framställt hormon som i p-piller, utan kommer från växter. Det finns många östrogenliknande ämnen i växter, bland annat i bönor. Om du vill slippa en operation, med alla risker och komplikationer som det kan innebära och känner dig trygg med att prova ett östrogenpiller, kan det vara ett alternativ. Behandlingen är dock temporär och effekten avtar så fort du slutar äta tabletterna.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar